piektdiena, 2015. gada 25. septembris

EAS konference 2016 Lietuvā

2016. gada 16.-19. martā Viļņā, Lietuvā notiks ikgadējā Eiropas Mūzikas skolotāju asociācijas (EAS) konference ar nosaukumu Meklējot negaidīto! /Looking for the unexpected/

Konferences tēma: Radošums un inovācija mūzikas pedagoģijā / Creativity and innovation in music education/.
Galvenais EAS konferences 2016 fokuss tiks likts uz inovācijām mūzikas izglītības jomā - meklējot ko "svaigu", negaidītu un pārsteidzošu!
Svarīgi datumi:
līdz 2015.gada 1. novembrim – iesūtām pieteikumu referātam, darbnīcai vai pētījumam
līdz 2015.gada 1. decembrim  – saņemam apstiprinājumu pieteikumam
līdz 2016.gada 1. janvārim – samaksājam dalības maksu 150,00 Euro (pēc 1.janvāra - 190,00 Euro)
2016.gada 16.-19. martā – Konference
Lai gan 21.gadsimtā radošuma jēdzienam ir atšķirīga nozīme, aizvien biežāk tiekam aicināti padarīt to par mūsdienu izglītības sistēmas galveno mērķi. 
Šīs EAS 2016 konferences mērķis ir ideju apmaiņa par radošuma jēdzienu, dalīšanās ar "labās prakses" piemēriem un  radošu un inovatīvu pētniecības projektu veicināšana.
Konferences gaitā dalībnieki meklēs atbildes uz sekojošiem jautājumiem:
Kāpēc ir svarīgi mācīt radoši? Kā atpazīt radošu mācību procesu? Kā izmērīt kāda radošumu? Ko nozīmē būt radošiem mūzikā? Kas kavē radošumu? Kādas ir radoša skolēna pazīmes? Kā atpazīt radošu mūzikas skolotāju? Kā mācītu radoši? Kā mēs varam attīstīt skolēnu radošumu?
Galvenais EAS konferences 2016 fokuss tiks likts uz inovācijām mūzikas izglītības jomā - meklējot ko "svaigu", negaidītu un pārsteidzošu!
  • Kreativitātes jēdziens: radošums un mūzika pētījumos ; Mūzikas radošums; Radošas pētniecības metodes.
  • Mācīt radoši un stimulējot radošumu: pirmsskolas un sākumskolas vecumā; neformālā,sociālā un mūžizglītības situācijās; skolotāju izglītībā.
  • Inovācijas mūzikas izglītībā: Radošās iniciatīvas Eiropas skolās; Māksla integrācija radošiem rezultātiem; Sadarbība ar radošajām industrijām
Gribu visiem atgādināt, ka KKF piedāvā finansiālu atbalstu radošiem braucieniem. Ar to pietiek, lai 100% segtu gan dalības maksas, gan ceļojuma, gan uzturēšanās izmaksas Uzzināt par stipendiju

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru