sestdiena, 2017. gada 25. februāris

Improvizācijas meistarklase

Šodien, 25. februārī 15:00-17:00 Muzikālās darbnīcas telpās gaidāma interesanta meistarklase, kurā neformālā gaisotnē ar tēju un cepumiem gaidīts ikviens. Meistarklases saturs nebūs sarežģīts, taču būs ļoti aizraujošs. 
Nodarbību vadīs dr. paed. Sandis Bārdiņš, kurš ir vairāku starptautisku improvizācijas projektu, kā arī Iļģuciema improvizācijas skolas vadītājs.

Improvizācija – atslēga tava radošuma atraisīšanai


Improvizācijas nodarbības ir vienkāršs un lēts, taču ļoti efektīvs līdzeklis cilvēka radošuma, augstāko domāšanas prasmju un sociālo prasmju pilnveidē. Improvizācija mūsdienās tiek saistīta ar plašu cilvēka spēju un radošo impulsu izpausmes spektru, kompleksi atraisot viņa radošos impulsus gan muzikāli, gan vizuāli, gan ar kustībām, gan arī literāri un teatrāli.

Ko mēs darīsim?
Nodarbības sākumā īsi un koncentrēti tiks sniegts ieskats improvizācijas kā pedagoģiskas metodes teorētiskajā pamatojumā. Nodarbības turpinājumā izmēģināsim praksē dažādus improvizācijas elementus – kustību improvizāciju, vārdu asociāciju plūsmas, intuitīvo dziedāšanu, muzikālo improvizāciju, ritmiku, zīmēšanu.

Dalība meistarklasē ar iepriekšēju pieteikšanos, rakstot uz info@muzikaladarbnica.lv "Pieteikums improvizācijas meistarklasei: vārds, uzvārds" vai zvanot pa tālruni +37122359185 (Elīna)

Dalības maksa: ziedojums (4 eur)
Facebook pasākums: https://www.facebook.com/events/790694894432246/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru