sestdiena, 2012. gada 10. novembris

Ritmikas seminārs

Latvijas Ritmikas biedrība aicina  ritmikas, mūzikas un deju pasniedzējus, kā arī citus interesentus piedalīties seminārā,
kurš notiks
  • svētdien, 2012.gada 25. novembrī 
  • Kalnciema ielā 10/12 Rīgas Doma kora skolā (ieeja no pagalma)
  • sākums plkst.10:00
Programmā: 
  1. 10.00-11.30 Jaunumi no Eiropas mūzikas skolotāju asociācijas konferences Hāgā.         (Dace Kravale);
  2. 11.45-13.15 Jaunumi no Dalkroza kursiem Lielbritānijā un Orfa kursiem Somijā.            (Anna Fogelmane);
  3. 13.30-14.30 Fona kustības bērnu dziesmām. Tradicionāla ritmikas stunda sākumskolā.    (Ieva Rudzīte).
Pieteikšanās semināram elektroniski ritmika@live.com līdz 16. novembrim, nosūtot savu vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru, darba vietu un apmaksas veidu.

Dalības maksa seminārā 24 lati par visu dienu vai 8 lati par vienu nodarbību. Samaksa skaidrā naudā uz vietas vai ar pārskaitījumu. 

Semināra noslēgumā dalībnieki saņem apliecības par piedalīšanos.
Sīkāka informācija pa tālruni 29131068
Uz ritmikas nodarbībām jābūt ērtam treniņtērpam, kājās zeķītes vai čībiņas. 


Informācija par pedagogiem:


Ieva Rudzīte šobrīd strādā par ritmikas skolotāju E.Dārziņa mūzikas vidusskolā, pasniedz ritmiku J.Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas studentiem, pasniedz skatuves kustības Rīgas Doma kora skolā, vada deju grupu "Rīdze" un strādā par klavierskolotāju RMIV. Ieguvusi maģistra grādu mūzikas un kustību pedagoģijā Orfa institūtā Zalcburgā. 

Anna Fogelmane piedāvās jaunumus no Dalkroza skolas Lielbritānijā un Orfa kursiem Somijā. Šobrīd Anna vada savu klavieru studiju Hāgā, apmeklē Dalkroza skolu Londonā, lai tur iegūtu sertifikātu. Hāgas Karaliskajā konservatorijā ieguvusi maģistra grādu mūzikas pedagoģijā.

Dace Kravale ir mūzikas pedagoģe (Rīgas Jāz.Mediņa 1.mūzikas skola, ansamblis "Momo"), deju un kustību terapeite (maģistra grāds veselības aprūpē), deju un kustību terapijas asociācijas valdes locekle.Vada seminārus un lekcijas par tēmām: ķermeņa apzinātība, mūzikas loma veselīga bērna attīstībā, mūzika mammām kopā ar bērniem, radošuma attīstīšana.

Priecāsimies Jūs redzēt mūsu seminārā!

Ar cieņu, 
Ieva Rudzīte  29131068

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru