trešdiena, 2013. gada 18. septembris

Latvijas Vecāku forums 2013

Aicinām jūs uz Vislatvijas vecāku forumu 2013.gada 12.oktobrī LU Lielajā aulā Raiņa bulvārī 19.
Foruma tēma ir "Inovatīvi risinājumi izglītībā. Vecāku loma un līdzdalības iespējas."

Pirms gada vecāki tikās 1. Latvijas Vecāku forumā un vienojās par nepieciešamajām izmaiņam izglītības sistēmā. Visa gada garumā esam intensīvi darbojušies, lai iedzīvinātu šīs idejas gan savu skolu, gan valsts likumdošanas līmenī. Esam piedalījušies reformu darba grupās, snieguši ieteikumus likumdošanas aktiem, organizējuši starptautisku konferenci un apmācības "Risinājumi drošām skolām", domapmaiņas, seminārus par dažādiem jautājumiem, Jūrmalā notika reģionāla mēroga vecāku forums, kā arī iesaistījušies konkrētu gadījumu risināšanā, piemēram, Jaunjelgavas vardarbības gadījumā. 
Aicinām arī šogad vecākus no visas Latvijas nākt kopā, lai pārrunātu aktuālos jautājumus drošu, veselīgu, cieņpilnu skolu veidošanā, uzzinātu par jaunākajiem risinājumiem un diskutētu par nepieciešamo atbalstu izmaiņu īstenošanai!

Pagājušajā gadā vairāk runājām par problēmām, šogad akcents būs uz risinājumiem un konkrētām vajadzībām to īstenošanai.

Konferencē piedalīsies arī eksperti no izglītības, veselības, bērnu tiesību aizsardzības jomām. Konferences otrajā daļā dalībnieki darbosies darba grupas par sekojošām tēmām:
  • vecāku līdzdalība,
  • droša un cieņpilna skola,
  • iekļaujoša skola
  • veselīga skola
  • vecāku vadītas izglītības iestādes
  • Kā efektīvi sadarboties ar skolotāju?
Darba grupu ietvaros tiks diskutēts par aktuālajiem jautājumiem, kā arī definēts nepieciešamais atbalsts un resursi. Arī darba grupās piedalīsies attiecīgās nozares eksperti.
Aicinām uzzināt vairāk par konferenci šeit ,iepazīties ar konferences programmu un piedalīties!

Ja jums ir kādi jautājumi par konferences norisi, lūdzu, sazinieties ar Gundegu Zemturi pa tālr.29570985 vai e-pastu vecakuforums@vecakuforums.lv .

Konferences organizēšanu atbalsta IZM, LU, RIMI.
Konferences organizatoru vārdā,
Kristīne Dūdiņa
LVF padomes locekle

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru