svētdiena, 2016. gada 13. novembris

Orff kursi

Biedrība „Muzikālās jaunrades un izglītības attīstības centrs" sadarbībā ar Orff mūzikas studiju 2016./2017 m.g. organizē seminārus mūzikas skolotājiem, kuros aicināti piedalīties pirmsskolas un sākumskolas mūzikas skolotāji, interešu izglītības iestāžu un mūzikas skolu pedagogi, ka arī visi interesenti.

Kursi 2017.gada februārī

11.-12.02.2017 “Elementārā muzicēšana. Ritmika un kustība bērnu muzikālo spēju attīstīšanā”
(Programma saskaņota 20.06.2014. Saskaņojuma Nr. RIIMC-14-108, 16 st.)

Semināru vada Tatjana Tjutjunnikova, Maskavas pedagoģe praktiķe, mākslas zinātņu doktore, Orff Schulwerk asociācijas līdere Krievijā, Maskavas Pedagoģijas universitātes Elementārās muzicēšanas katedras un starptautisko Orff semināru vadītāja, daudzu metodisko līdzekļu autore (www.orff.ru).


Lektores T. Tjutjunnikovas izstrādāta programma mūzikas skolotājiem (4 semināru cikls) tika vairākkārt īstenota Latvijā. Pēc skolotāju lūguma, šogad lektore piedavā jaunu semināra programmu, kas dod iespēju turpināt iepazīties ar lektores pieeju, elementārās muzicēšanas modeļiem un padziļināti apgūt Orfa pedagoģijas idejas un iespējamos metodiskos risinājumus. Šajā seminārā īpaša uzmanība tiks pieversta ritmiskai un kustību improvizācijai, ka arī mūzikas aranžēšanai darbam ar bērniem. Programma veidota praktiska semināra formā. Dalībnieki tiek iesaistīti elementārajā muzicēšanā, improvizācijā, pedagoģisko ideju un pieredzes apmaiņas procesā.

Seminārā tiks prezentētas lektores jaunie metodiskie līdzekļi: grāmata „Variācijas par Orff Schulwerk mana klasē”, jauna video metodika 2 DVD (10 stundas), žurnāls „Orff focus”.

Semināra norise.

Seminārs notiks Rīgas 213. pirmsskolā. (Vesetas 11, pie Arēna Rīga un Olimpiskā Sporta centra).

11.02.2017 plkst.11.00 – 17.00 (no 10.30 dalībnieku reģistrācija); 
12.02.2017 plkst.10.00 – 16.00

Semināra valoda: Lektore no Maskavas vadīs semināru krievu valodā. Kursu programma veidota praktiskās darbības formā, semināra gaitā dalībnieki pārsvarā tiek iesaistīti muzicēšanā un radošas aktivitātēs. Nepieciešamības gadījumā lektores metodiskie paskaidrojumi var būt pārtulkoti latviešu valodā. Ja jums ir nepieciešams tulkojums, lūdzam to norādīt pieteikuma anketā.

Piemērots apģērbs: uzmanību! Lūdzam semināra dalībniekus ģērbties brīvā apģērbā un nodarbību telpā nākt bez apaviem (zeķes vai sportiskas čībiņas būtu piemērotas).

Pieteikšanas un dalības maksa:

11.-12.02.17 semināra dalības maksa 67 EUR (mūsu organizācijas biedriem 55 EUR). Pieteikumu anketu lūdzam atsūtīt līdz 20.01 uz e-pasta adresi orffseminari@gmail.com. Apstiprinājumu, maksājuma rekvizītus un informāciju par iespēju kļūt par mūsu organizācijas biedru saņemsiet uz Jūsu noradīto e-pasta adresi.

Jautājumi, sīkāka informācija pa tālr. 29534182 (kursu vadītāja Irina Kozjura).


Pieteikuma anketa
Semināra tēma, datums:
Vārds, uzvārds:
Personas kods:
Tālrunis, e-pasta adrese:
Darba vieta:
Piedalīšanos Orff pedagoģijas semināros: piedalos 1.vai 2.reizi/ piedalījos vairākos semināros.

Gadījumā, ja apmaksā mācību iestāde, lūdzam anketā norādīt iestādes rekvizītus un rēķina saņemšanas adresi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru