pirmdiena, 2013. gada 8. aprīlis

A.Balodis “No maziem līdz lieliem”

Komponists, skolotājs un skaņu režisors Andris Balodis piedāvā iegādāties paša komponēto un izdoto dziesmu krājumu bērniem “No maziem līdz lieliem”.

Krājumā ir 24 dziesmas, vairums ar izrakstītiem klavieru pavadījumiem, kas ne vien atvieglo skolotāju un koncertmeistaru darbu, bet arī saglabā māksliniecisko ieceri.
Tekstu autori – Ilga Bērza, Māris Čaklais, Arvīds Grigulis, Ojārs Vācietis, Jāzeps Osmanis un citi.
Šajā krājumā sev noderīgu repertuāru atradīs gan pirmsskolu muzikālie audzinātāji, gan skolu mūzikas skolotāji, kā arī skolu koru vadītāji.

Grāmatas formāts – A4, 52 lpp., ISMN 979-0-90005039-0-9.
Grāmatas cena, ieskaitot pasta izdevumus – Ls 3,00. Samaksa skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu.
Intereses gadījumā iegādes kārtība sekojoša – jāatsūta pieteikums uz e-pastu ekspresstudija@apollo.lv ar rekvizītiem un e-pastu, uz kuru tiks nosūtīts priekšmaksas rēķins; pēc maksājuma saņemšanas grāmata kopā ar rēķina oriģinālu tiks nosūtīta uz pasūtījumā norādīto adresi. Tuvāka informācija pa tel. 29135407 (stundu un nodarbību laikā atbildēt gan nebūs iespējams!).

Vienlaikus piedāvāju veikt skaņu ierakstu uz vietas pie interesentiem – skolās, kultūras centros, baznīcās, koncertzālēs un citur, ierakstot korus, orķestrus, ansambļus, atsevišķu mūzikas mākslinieku sniegumu, veikt skaņu materiāla datorapstrādi, izveidot CD dizainu, veikt CD tiražēšanu jebkurā daudzumā, veikt nošu datorsalikumu, izveidot pavadījumu fonogrammas. 2012. gadā ierakstītais CD “Perpetuum mobile” tika nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai 2012 kategorijā “Akadēmiskā mūzika”. Sīkāka informācija www.draugiem.lv/ekspresstudija/.

1 komentārs:

  1. Jau iegādājos! Šķiet, tā ir jau trešā Andra Baloža dziesmu grāmata bērniem - man ir tās visas. Skolā daudz izmantojam, jo noder gan mazajām klasītēm, gan lielajiem bērniem.

    AtbildētDzēst