pirmdiena, 2014. gada 20. oktobris

Kursi mūzikas skolotājiem

Labdien, cien. mūzikas skolotāji!

Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar Rīgas Doma kora skolas atbalsta biedrību organizē vispārizglītojošo izglītības iestāžu mūzikas skolotājiem 36 stundu profesionālās pilnveides kursus divām grupām.

Kursa nosaukums: „ Inovatīvas mācību metodes un satura elementi mācību priekšmetos “Mūzika”, “Mūzikas valodas” dažādu veidu izglītības programmās” ( 36 stundas). 

Kursos tiks piedāvāta iespēja paplašināt savu redzesloku par dažādu žanru un dažādu laikmetu mūziku, par mūzikas stiliem, aktualizēt savas vokālā darba prasmes ne tikai akadēmiskajā, bet arī tradicionālajā dziedāšanā, rast jaunas idejas informācijas komunikācijas tehnoloģijas izmantojumam mūzikas mācīšanā. Jaunas idejas mācību metodikā sniegs gan pieredzējuši mūzikas metodiķi, gan jauni mūzikas skolotāji. Kursu ietvaros varēsiet gūt atziņas arī psiholoģijā, kas palīdzēs izprast savu un skolēnu spēju un iespēju robežas.

Kursi norisināsies Rīgas Valsts 2.ģimnāzijā, Kr.Valdemāra ielā 1

Nodarbību laiki:
1.grupa (30 cilvēki) - otrdiena, 28.oktobris; trešdiena, 29.oktobris; sestdiena, 8.novembris; sestdiena, 15.novembris. Katru dienu no 9.30- 16.40

2.grupa (30 cilvēki) - ceturtdiena, 30.oktobris; piektdiena, 31.oktobris; sestdiena, 29.novembris; sestdiena, 6.decembris. Katru dienu no 9.30- 16.40.

Precizētā kursu programma būs pieejama 22.oktobrī. Informācija pieejama arī interneta vietnēs: www.rdksab.lv; www.lnkc.gov.lv; www.izm.gov.lv

Pieteikšanās: anketas aizpildīšana un nosūtīšana uz e pastu: rdksab@rdksab.lv


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru