svētdiena, 2012. gada 19. februāris

I Mūzikas olimpiādes Rīgas posms

2012. gada 16. februārī Rīgas Starptautiskajā skolā notika I Mūzikas olimpiādes Rīgas posms, kurā tika pārstāvētas sekojošas skolas:
  • Rīgas 6. vidusskola,
  • Rīgas 45. vidusskola un 
  • Rīgas Starptautiskā skola. 
20 dalībnieki sacentās divās vecuma grupās (12 - 14 un 15 - 18 gadu), kas savukārt tika dalītas divās apakšgrupās: A - dalībnieki, kas mācās mūzikas skolā vai skolā ar padziļinātu mūzikas apguvi un B - dalībnieki, kas nemācās mūzikas skolā.
Jaunieši sacentās par iespēju piedalīties republikas mēroga Mūzikas olimpiādē Rīgā, kas notiks šī gada 8. martā Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā.


LVIIMSA* vārdā izsaku pateicību I. Nelsones kundzei, I. Milleres kundzei, I. Godiņas kundzei un M. Vitkus kungam par darbu I Mūzikas olimpiādes Rīgas posma žūrijā, kā arī par skolēnu sagatavošanu olimpiādei!

Tāpat pateicos SIA Valdario - Mūzikas instrumenti un iekārtas - direktoram Valdim Burbo par sagādātajām skanošajām balvām I Mūzikas olimpiādes Rīgas posma uzvarētājiem un Rīgas Starptautiskās skolas vecāku padomei (PTO) par saldajām balvām. 

Visu dalībnieku zināšanai - mēs ar Jums ļoti lepojamies! Un, Rīgas posma uzvarētāji, lai pietiek izturības, gatavojoties I Latvijas Mūzikas olimpiādei 8. martā! Uz drīzu tikšanos!


Rūta Kanteruka
EAS koordinātore Latvijā
www.eas-music.org

*LVIIMSA - LATVIJAS VISPĀRĒJĀS IZGLĪTĪBAS IESTĀŽU MŪZIKAS SKOLOTĀJU ASOCIĀCIJA

2 komentāri:

  1. Prieks par šo olimpiādi! Vēl viena iespēja, kur sevi apliecināt talantīgajiem bērniem!

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, ka beidzot arī mūzikā ir olimpiāde! Ļoti jaukas un interesantas bija skolēnu radītās kompozīcijas - tautasdziesmu apdares, oriģināldziesmas, skaņdarbi dažādiem instrumentiem.

    AtbildētDzēst